Following the recent refurbishment of the circuit Medical Spa, La Posada del Qenti continues to do work to further improve its infrastructure and provide a better service to its guests.

The first work is aimed at environmental enclosure that connects the central town of the inn where the medical center, lobby and reception the bedroom wing, allowing guests to move through the different areas without undergoing climate changes and temperature differences between indoors and outdoors.

The structure of this space has large windows that frame the beautiful scenery that the mountains give us. Accompanying this tour a wide variety of native plants and fragrant flowers to unify the interior design with outer beauty.

Regarding the construction of new SUM (Multipurpose Room), design shows the entire view to the High Peaks. It will be an ideal place for group activities, corporate events and training.

Pin It on Pinterest